بازخورد درباره این کالا

گلیکولیک اسید ام سی سی ام

از 0 رای

تماس بگیرید

محصولات مشابه
کوکتل ای سی استایوی AC stem cell
کوکتل ای سی استایوی AC stem cell
تماس بگیرید
بی بی گلو : BBglow stayve
بی بی گلو : BBglow stayve
تماس بگیرید
ماسک لجن با عصاره توت فرنگی و تمشک هالیوود استایل
ماسک لجن با عصاره توت فرنگی و تمشک هالیوود استایل
تماس بگیرید
کوکتل ولودرم veluderm
کوکتل ولودرم veluderm
تماس بگیرید
استایوی بی بی گلو شماره ۱
استایوی بی بی گلو شماره ۱
تماس بگیرید
کوکتل MCCM
کوکتل MCCM
تماس بگیرید
کوکتل ملانو اوت ام سی سی ام
کوکتل ملانو اوت ام سی سی ام
تماس بگیرید
ماسک لجن الماس گلوتا هالیوود استایل
ماسک لجن الماس گلوتا هالیوود استایل
تماس بگیرید
ماسک پیلینگ لایه بردار اناناس هالیوود استایل
ماسک پیلینگ لایه بردار اناناس هالیوود استایل
تماس بگیرید
اسکراب الماس هالیوود استایل
اسکراب الماس هالیوود استایل
تماس بگیرید
کوکتل آکوا استایوی stayve aqua
کوکتل آکوا استایوی stayve aqua
تماس بگیرید
کوکتل طلائی پپتیدی استایوی EGF STAYVE
کوکتل طلائی پپتیدی استایوی EGF STAYVE
تماس بگیرید
کوکتل هیر ام سی سی ام
کوکتل هیر ام سی سی ام
تماس بگیرید
کوکتل وایتنیگ استایوی
کوکتل وایتنیگ استایوی
تماس بگیرید
ماسک طلا زغال لانه زنبوری
ماسک طلا زغال لانه زنبوری
تماس بگیرید
اسکراب عمیق هالیوود استایل با عصاره زرد الو
اسکراب عمیق هالیوود استایل با عصاره زرد الو
تماس بگیرید
ژل هیدرودرمی ( آبرسان )سانادا
ژل هیدرودرمی ( آبرسان )سانادا
تماس بگیرید
ماسک حبابی کربن بیواکوا
ماسک حبابی کربن بیواکوا
تماس بگیرید

توضیحات این محصول گلیکولیک اسید ام سی سی ام

آمپول موضعی گلیکولیک اسید ام سی سی ام با ویتامین E و F غنی شده است.

این ماده باعث از بین رفتن سلولهای مرده ، تجدید پوست و جلوه درخشان پوست می شود.

استفاده منظم از این ترکیب از مواد ، از پوست در برابر تهاجم محیطی محافظت می کند ،

خطوط بیان در صورت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد ، همچنین خاصیت ارتجاعی و آبرسانی پوست را تقویت می کند.

 

فواید و مزایای استفاده از گلیکولیک اسید ام سی سی ام چیست؟

  • لایه برداری پوست
  • روشن و صاف کردن پوست

 

نحوه استفاده از گلیکولیک اسید ام سی سی ام به چه صورت می باشد؟

برای استفاده از این محصول با استفاده از پنبه هفته ای یک بارگلیکولیک اسید ام سی سی ام را با پنبه روی صورت و گردن بزنید

 

اسید گلیکولیک چیست؟

اسید گلیکولیک یک ترکیب لایه بردار مؤثر است که باعث حفظ رطوبت نیز می شود.

این ماده همچنین محرک تولید سلول های پوستی جدید است.

استفاده آن در غلظت های کم برای بیشتر مردم بی خطر است و به همین دلیل در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی کاربرد دارد.

 

چه مدت زمان نیاز است تا اسید گلیکولیک رو پوست اثر کند؟

تاثیر این فواید طی چند دهه مطالعه و پژوهش به اثبات رسیده است.

در پی این مطالعات مشخص شده که ترکیب مذکور، در درمان آکنه، هایپرپیگمنتیشن (نوعی تغییررنگ و لکه دار شدن پوست) و رفع علائم پیری مؤثر است.

 

 

مزایای اسید گلیکولیک چیست؟

گلیکولیک اسید اغلب در اوایل لیست ترکیبات تشکیل دهنده محصولات مراقبتی پوست و مواد آرایشی قرار دارد.

حفظ رطوبت، لایه برداری، درخشان کنندگی، تشویق و تحریک رشد سلول های جدید، از مهم ترین فواید این ماده برای پوست به شمار می روند.

 

  • آکنه یا جوش:

 

این اسید قادر به نفوذ در عمق پوست، از بین بردن لایه ­های مرده آن و حل کردن چربی ترشح شده از پوست است

چرا که این چربی ­ها قادرند منافذ پوست را بسته و آکنه و جوش­ های سر سیاه را تولید کنند.

 

  • جای زخم بر پوست:

 

درمان جای زخم آن هم بر روی پوست اغلب کار دشواری است؛

اما گلیکولیک اسید یکی از راه ­های درمان است است که قدرت کاهش  و کم رنگ کردن جای زخم ­ها حتی جای جوش را دارد.

گلیکولیک اسید می ­تواند به شکستن بافت زخم کمک کرده و ظاهر پوست را زیباتر کند.

 

  • جلوگیری از رشد موهای زیرپوستی:

 

قابلیت لایه برداری قوی گلیکولیک اسید باعث باز شدن تمام منافذ پوست و پاک شدن فولیکول مو نیز می شود.

در نتیجه می تواند از رشد موهای درون رشد یا همان زیرپوستی، که در شرایط ملتهب یا بسته بودن فولیکول اتفاق می افتد، جلوگیری کند.

این موها به سمت داخل پوست رشد می کنند و نمی توانند به سطح رویی آن برسند.

استفاده از محلول یا کرم حاوی گلیکولیک اسید در مناطقی از پوستتان که رشد این موها در آن بیشتر است، برای شما مفید خواهد بود.

 

  • داشتن پتانسیل ضد پیری قدرتمند:

همزمان با پیری، تولید کلاژن به طور طبیعی کاهش می یابد و این امر در چگونگی سالخوردگی ما اثر دارد.

با توجه به این که گلیکولیک اسید توانایی بالایی در روشن کردن پوست دارد، می تواند در کاهش پیری و لکه های ناشی از تابش آفتاب نیز مؤثر باشد.

 

  • پیشگیری از کراتوزیس پیلاریس: Keratosis pilaris

این مشکل که به آن «بیماری پوست مرغی» هم گفته می شود، یک مشکل نسبتا شایع پوستی است.

در این حالت روی بازوها و پاها جوش هایی ریز، قرمز و یا همرنگ پوست پدیدار می شوند.

این جوش ها در اثر افزایش تولید کراتین به وجود می آیند.

ترکیب ۱۰ درصد گلیکولیک اسید با ۵ درصد سالیسیلیک اسید در این مورد، بهترین نتیجه را خواهد داشت.

 

  • نرم و سالم کردن پوست:

گلیکولیک اسید با نفوذ به سطح پوست باعث حفظ رطوبت می شود.

همزمان با آن و درحالی که لایه بالایی سلول های مرده پوست را جدا کرده و از بین می برد، تولید کلاژن را هم تحریک می کند.

با حذف لایه سطحی پوست، کلاژن و الاستین پوستی سالم، سرحال و مرطوب تر ایجاد می کنند.

به علاوه، بافت پوست بهتر و نرم تر می شود.

علاوه بر این، حذف پوست تیره و کدر باعث روشن و درخشان تر شدن پوست و شادابی و سلامت ظاهر آن می شود.

 

چگونه از گلیکولیک اسید استفاده کنیم؟

وقتی از گلیکولیک اسیدها استفاده می ­کنید باید به خاطر داشته باشید که ابتدا به آرامی و با غلظت کمی از آنها شروع کنید.

این محصولات در انواع مختلف و در همه مراکز رسمی مانند داروخانه ­ها و فروشگاه ­ها وجود دارند.

از جمله انواع محصولاتی که حاوی گلیکولیک اسید هستند شامل:

سرم ­ها، که می ­توانید با ریختن مقدار کمی از آنها روی پنبه و ماساژ مستقیم لایه سطحی و نازک پوست به شفافیت و تازگی آن کمک کنید.

شما می ­توانید با به کاربردن آن بر کل پوست به درمان سریع ­تر پوست خود توسط این سرم ­ها کمک کنید.

لایه بردار ها، که اغلب برای درمان ­های بسیار ضروری تجویز می­شوند،

بهتر است از مقادیر با غلظت بسیار کم آنها در منزل استفاده کنید. این محصولات حاوی مقادیر زیادی از گلیکولیک اسید می­ باشند

که باید به مقدار بسیار کم و جهت لایه برداری ­های عمیق استفاده شوند.

 

 

عوارض استفاده اسید گلیکولیک چیست؟

هر چند محصولات حاوی این فرآورده بسیار مفید و مقرون به صرفه هستند،

اما همچون سایر مواد آرایشی و بهداشتی دارای برخی عوارض جانبی نیز هستند.

از جمله عام­ ترین این مشکلات تحریک ­پذیری، حالت گزیدگی و احساس سوزش پس از استفاده است.

قرمز شدگی­ های کوچک، تحریک­پذیری، خارش و حساس شدن پوست به آفتاب پس از استفاده از این محصولات بسیار رایج است.

شما می ­توانید از مرطوب کننده مناسب با پوستتان به صورت روزانه استفاده نمایید.

در انتها لازم به ذکر است که افراد دارای پوست حساس و زخم های باز بهتر است

از اسید گلیکولیک استفاده نکنند؛ چرا که امکان تحریک کردن زخم و پوستشان وجود دارد.

 

خواص ویتامین E برای پوست صورت چیست؟

روغن ویتامین E موجود در محصولات آرایشی و بهداشتی تاثیر ضد‌پیری و خواص شگفت انگیزی دارد.

آنتی اکسیدان های موجود در ویتامین E میتواند آسیب‌ های ناشی از رادیکال‌ های آزاد اشعه فرابنفش را که باعث ایجاد چین و چروک و لکه‌ های پیری می‌

شوند، مسدود می‌ کند.

همچنین ویتامین E میتواند به تولید کلاژن در پوست که موجب حفظ خاصیت الاستیکی پوست و جلوگیری از تشکیل چین و چروک می شود را بالا می‌ برد.

 

  • برطرف کردن خشکی پوست با ویتامین E :

روغن ویتامین E یک مایع بی رنگ چسبناک می باشد

که پخش کردن آن بر روی تمامی نواحی پوست کمی مشکل است.

پس از استفاده از روغن ویتامین E بر روی پوست به سرعت به بافت‌ های زیر پوست جذب می‌ شود ،

همین امر سبب از بین رفتن خشکی پوست می شود.

 

  • خاصیت ضد پیری ویتامین E :

استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی ای که حاوی ویتامین E می باشند سبب کلاژن سازی در پوست می شود.

همین امر در از بین بردن لک ، آکنه ، چین و چروک و هر موردی که با پیری پوست صورت مرتبط می باشد بسیار مفید است.

 

 

  • خاصیت پاک کنندگی ویتامین E :

ویتامین E یکی از بهترین پاک کننده های پوست می باشد و سبب حفظ رنگ پوست می شود.

همچنین علاوه بر پاک کردن پوست میتواند موجب نرمی و مرطوب سازی پوست بشود.

 

  • درمان آفتاب سوختگی با ویتامین E :

ویتامین E به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی که دارد

میتواند موجب بهبود آسیب های پوستی ای که ناشی ار آفتاب سوختگی می باشد بشود.

 

  • درمان جای جوش و زخم با ویتامین E :

ویتامین E میتواند در دراز مدت در بهبود و از بین بردن زخم ها و جوش های صورت که کلافه تان کرده اند نقش داشته باشند.

روغن ویتامین E میتواند بصورت عمیق به درون پوست نفوذ کند و جای زخم و جوش را از ریشه درمان کند.

البته لازم به ذکر است درمان جای زخم و جوش هیچ درمان قطعی طبیعی ندارد که در کوتاه مدت موثر باشد

پس در نتیجه روغن ویتامین E نیز مستثنی نمی باشد و برای رفع آسیب های پوستی و جای جوش و زخم باید از آن به مدت طولانی استفاده نمایید.

کوکتل ویتامین ACE فیوژن از ویتامین A ، ویتامین C و ویتامین E ساخته شده است.

اینستاگرام حیان طب
شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید