بازخورد درباره این کالا

کوکتل انتی ایج ام سی سی ام antiage mccm

از 0 رای

تماس بگیرید

محصولات مشابه
کوکتل MCCM
کوکتل MCCM
تماس بگیرید
کوکتل ای سی استایوی AC stem cell
کوکتل ای سی استایوی AC stem cell
تماس بگیرید
کوکتل ترمیم کننده پوست (Skin Repair)
کوکتل ترمیم کننده پوست (Skin Repair)
تماس بگیرید
کوکتل آکوا استایوی stayve aqua
کوکتل آکوا استایوی stayve aqua
تماس بگیرید
کوکتل هیر ام سی سی ام
کوکتل هیر ام سی سی ام
تماس بگیرید
بی بی گلو : BBglow stayve
بی بی گلو : BBglow stayve
تماس بگیرید
کوکتل فیوژن
کوکتل فیوژن
تماس بگیرید
سرم ها و کوکتل های مزولایک
سرم ها و کوکتل های مزولایک
تماس بگیرید
کوکتل طلائی پپتیدی استایوی EGF STAYVE
کوکتل طلائی پپتیدی استایوی EGF STAYVE
تماس بگیرید
استایوی بی بی گلو شماره ۱
استایوی بی بی گلو شماره ۱
تماس بگیرید
کوکتل وایتنیگ استایوی
کوکتل وایتنیگ استایوی
تماس بگیرید
کوکتل درما هیل Dermaheal HSR
کوکتل درما هیل Dermaheal HSR
تماس بگیرید
کوکتل طلای سالمون استایوی stayve
کوکتل طلای سالمون استایوی stayve
تماس بگیرید
سرم های لوسوئن کانادا
سرم های لوسوئن کانادا
تماس بگیرید
کوکتل ملانو اوت ام سی سی ام
کوکتل ملانو اوت ام سی سی ام
تماس بگیرید
سرم ویتامین ث truskin
سرم ویتامین ث truskin
تماس بگیرید
انواع کوکتل های توسکانی
انواع کوکتل های توسکانی
تماس بگیرید
کوکتل های BCN اسپانیا
کوکتل های BCN اسپانیا
تماس بگیرید

توضیحات این محصول کوکتل انتی ایج ام سی سی ام

کوکتل انتی ایج mccm

حجم 10 میل

جوانساز

ساخت کشور اسپانیا

 

کوکتل انتی ایج ام سی سی ام یک کوکتل ضد پیری سرشار از ترکیبات احیا کننده مورد استفاده برای جوان سازی :مانند Panthenol ، DMAE ، Organic Silicon ، Centella Asiatica و Hyaluronic Acid است. این ترکیب فوق العاده باعث کاهش علائم پیری درونی و بیرونی می شود و باعث ایجاد پوستی مرطوب  ، نرم  تر و زنده  تر می شود. این محصول را به ژل در نظر گرفته شده برای استفاده در مزوتراپی ترانسمیک یا نوع دیگری از درمان الکتروتراپی مانند التراسونیک ، یونیزاسیون یا انواع دیگر تجهیزات پزشکی که در درمان های زیبایی  استفاده می شود اضافه کنید.

♦ خواص ضد پیری

♦ جوانسازی پوست

♦ رفع منافذ باز

♦ رفع زخم و جای جوش

♦ لیفت ضورت

♦ رفع چین و چروک

مزایای درمان های کوکتل:

روشهای درمانی کوکتل برای بهبود مشکلات مختلف پوستی شما استفاده می شود. اصطلاح “کوکتل” استفاده از تکنیکها را برای به دست آوردن نتایج مطلوب مشخص می کند ، مثل اینکه شما یک نوشیدنی کوکتل را مخلوط می کنید تا به آن طعم عالی برسید !! بسیاری اوقات برای دستیابی به نتایج رضایت بخش ، باید بیش از یک تکنیک را ترکیب کنید. و این جایی است که موسسه پوست آرا پیشرو است و ابتکاری ترین روش های کوکتل را به شما پیشنهاد می کند. برخی از مشکلات اصلی مورد توجه عبارتند از: درمان جامع آکنه ، جوان سازی صورت ، درمان رنگدانه و تیره تحت دایره چشم / درمان رنگدانه های پیروربیتال.

همچنین از این کوکتل در مزوتراپی و میکرونیدلینگ زیر نظر پزشک  استفاده میشود.

کوکتل انتی ایج

هیالورونیک اسید موجود در انتی ایج ام سی سی ام :

۷ مزایای شگفت آور اسید هیالورونیک:

اسید هیالورونیک ، که به عنوان هیالورونان نیز شناخته می شود ، یک ماده شفاف و غنی است که به طور طبیعی توسط بدن شما تولید می شود. بیشترین مقدار آن در پوست ، بافت همبند و چشم شما یافت می شود. وظیفه اصلی آن ، نگه داشتن آب است تا بافت های خود را به خوبی روغنکاری و مرطوب نگه دارد. اسید هیالورونیک کاربردهای مختلفی دارد. بسیاری از مردم آن را به عنوان یک مکمل مصرف می کنند نظیر همین کوکتل انتی ایج  ، اما از آن در سرم های موضعی ، قطره چشم و تزریق نیز استفاده می شود.

در اینجا ۷ مزیت علمی از مصرف اسید هیالورونیک ارائه شده است.

اسید هیالورونیک در جوانی در بدن ما بسیار شایع است اما با گذشت زمان کاهش می یابد و این نقش بزرگی در پیری قابل مشاهده پوست دارد و در نتیجه از دست دادن چگالی و خاصیت ارتجاعی منجر به تشکیل چین و چروک می شود. به اسید هیالورونیک به عنوان نوعی پرکننده فکر کنید ، از منطقه بین الیاف کلاژن و الاستین حمایت کرده و یک مکانیسم اساسی برای انتقال مواد مغذی ضروری از خون به سلول ها را فراهم کنید. این ماده باعث هیدراتاسیون می شود زیرا در آب قفل می شود و از تجدید پوست و از بین بردن مواد مضر حمایت می کند. استفاده از اسید هیالورونیک در مزوتراپی به طور قابل توجهی ضخامت پوستی را افزایش می دهد ، چین و چروک ها را کاهش می دهد و باعث تقویت رنگ پوست ، خاصیت ارتجاعی و درخشندگی می شود.

۱. پوست را  سالم تر و نرم تر  می کند مکمل های اسید هیالورونیک می تواند به پوست شما کمک کند ظاهر و لعاب بیشتری پیدا کند. تقریباً نیمی از اسید هیالورونیک بدن شما در پوست شما وجود دارد ، جایی که برای کمک به حفظ رطوبت به آب متصل می شود 

با این حال ، روند پیری طبیعی و قرار گرفتن در معرض چیزهایی مانند اشعه ماوراء بنفش از خورشید ، دود دخانیات و آلودگی می تواند مقادیر آن را در پوست کاهش دهد ، مصرف مکمل های اسید هیالورونیک ممکن است با دادن مقادیر اضافی بدن، برای وارد شدن به پوست از این کاهش جلوگیری کند . دوزهای ۱۲۰-۲۰۴۰ میلی گرم در روز برای حداقل یک ماه نشان داده شده است که رطوبت پوست را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و باعث خشکی پوست در بزرگسالان می شود . همچنین پوست هیدراته باعث کاهش چین و چروک می شود ، که ممکن است توضیح دهد که چرا چندین مطالعه نشان می دهد که مکمل بودن با آن می تواند باعث صاف تر شدن پوست شود . هنگامی که روی سطح پوست اعمال می شود ، سرم های اسید هیالورونیک می توانند چین و چروک ، قرمزی و درماتیت را کاهش دهند . برخی از متخصصان پوست حتی به منظور حفظ استحکام و جوانی پوست ، مواد پرکننده اسید هیالورونیک را تزریق می کنند 

مکمل های اسید هیالورونیک می تواند به افزایش رطوبت پوست و کاهش ظاهر خطوط و چین و چروک کمک کند. درمان های موضعی می توانند قرمزی و درماتیت را تسکین دهند ، در حالی که تزریق ها باعث می شوند پوست محکم تر به نظر برسد.

۲ . می توان سرعت زخم را بهبود بخشد:

اسید هیالورونیک همچنین نقش اساسی در بهبود زخم ها دارد. به طور طبیعی در پوست وجود دارد ، اما در صورت نیاز به ترمیم ، غلظت آن افزایش می یابد. اسید هیالورونیک با تنظیم سطح التهاب و سیگنال دادن بدن برای ساخت رگ های خونی بیشتر در منطقه آسیب دیده به زخم ها سریعتر کمک می کند . نشان داده شده است که استفاده از آن روی زخمهای پوستی باعث کاهش اندازه زخم ها و کاهش سریع درد نسبت به دارونما یا عدم درمان به می شود . اسید هیالورونیک همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است ، بنابراین می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت هنگام اعمال مستقیم بر روی زخم های باز کمک کند از این گذشته ، در مقابله با بیماری لثه ، تسریع در بهبودی بعد از جراحی دندان و از بین بردن زخم هنگام استفاده موضعی در دهان مؤثر است . در حالی که تحقیقات در مورد سرم و ژلهای اسید هیالورونیک امیدوار کننده است ، هیچ تحقیقی برای تعیین اینکه آیا مکمل های اسید هیالورونیک می توانند همان مزایا را داشته باشند وجود ندارد. با این حال ، از آنجا که مکمل های خوراکی باعث افزایش سطح اسید هیالورونیک موجود در پوست می شوند ، منطقی است که گمان کنید که ممکن است فایده ای برای آنها ایجاد کند

استفاده از اسید هیالورونیک به طور مستقیم روی زخم باز می تواند به سرعت بخشیدن به روند بهبود کمک کند. معلوم نیست که آیا مکمل آن اثر مشابهی خواهد داشت یا خیر.

۳.  درد مفاصل را با چسباندن خوب استخوان ها تسکین میدهد 

پانتنول موجود در این کوکتل :

اگر به اطراف خانه خود نگاه کردید ، احتمالاً در چندین لیست مواد تشکیل دهنده محصولاتی که متعلق به شماست ، در پانتنول اجرا خواهید شد. پانتنول در مواد غذایی ، مکمل ها و محصولات بهداشتی با طیف گسترده ای ظاهر می شود. ساختار شیمیایی مشابه الکل دارد. این ماده  نیز که در کوکتل انتی ایج به وفور یافت می شود برای کمک به آبرسانی و صاف کردن پوست و موهای شما از داخل به شکل خوراکی آن و از بیرون به شکل موضعی آن است.

پانتنول چیست؟

پانتنول یک ماده شیمیایی است که از اسید پانتوتنیک ساخته شده و به عنوان ویتامین B-5 نیز شناخته می شود. این ماده به صورت ارگانیک بوجود می اید  و در کوکتل انتی ایج نیز موجود می باشد و از منابع گیاهی و جانوری نیز تولید می شود. این ماده به عنوان یک افزودنی در محصولات آرایشی مختلف در سراسر جهان استفاده می شود. شما به احتمال زیاد همین الان اسید پانتوتنیک را در سیستم خود دارید ، زیرا در بسیاری از منابع غذایی رایج وجود دارد. و به احتمال زیاد شما در ۲۴ ساعت گذشته از یک محصول مراقبت آرایشی یا شخصی با پانتنول استفاده کرده اید. پانتنول به صورت پودر سفید یا یک روغن شفاف در دمای اتاق شکل می گیرد. شما گاهی اوقات پانتنول را خواهید دید که در زیر یکی از نامهای دیگر آن در فهرست مواد تشکیل شده است ، از جمله: دگزپانتنول ال- پانتوتنیل الکل بوتانامید آنالوگ الکل اسید پانتوتنیک provitamin B-5 هنگام جذب بدن ، پانتنول به ویتامین B-5 تبدیل می شود.

.کوکتل ام سی سی ام

اینستاگرام حیان طب

شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید